7.11.2015

Syysloma ja muita kuulumisia

Moikka,

mä oon viimeksi päivitellyt tänne blogin puolelle 2 kuukautta sitten  ja välillä on ollut kyllä ainakin viimeisen 6 viikon aikana kiirettä, kun on pitänyt kirjoitella näyttösuunnitelmaa. Nyt taas yritän parhaani mukaan kirjoitella useammin blogiin.

No, mitä minulle kuuluu? Mulle kuuluu ihan hyvää. Mulla loppuu tiistaina 6 viikon työssäoppimisjakso ja mulla on vähän ristiriitaiset tunnelmat sen suhteen, kun toisaalta oon oikeasti tykännyt tosi paljon olla siellä ja voisin vaikka jäädä sinne, mutta toisaalta kouluun on kiva mennä oppimaan uusia asioita ja näkemään kavereita. Keskiviikkona siis palataan kouluun ja koulua on silloin 8.15-16.30, joten aika pitkä päivä heti kouluun palattua. Nyt viimeisen viikon aikana oon ruvennut aika paljon oottamaan jo joulua ja joulukuuta. Laitoin jo huoneeseeni ns. jouluvalot eli semmoiset punaiset sydänvalot. Oon niin jouluihminen, että toivon jo joulua ja joulukuuta ja tottakai olisi kiva jos luntakin sataisi jo pian. Joulukuussa mulla on synttärit ja blogin puolella nähdään näillä näkymin jonkinlaista joulukalenteria ja siihen toiveita voi laittaa kommentteihin jo nyt, että mitä haluaisitte nähdä joulukalenterin luukuissa.

Tässä postauksessa palataan kuviin viime ajoilta ja syyslomaviikolta.

Tein yhtenä päivänä tämmöisiä pieniä tekstejä purkkiin ja nostellen niitä aina välillä yhden aina  yhtenä päivänä.Opiskelua kokeeseen (mun snapchat on janitaaah, käykää lisäilee! lisäilen kaikki takas)

Anna Abreu julkaisi uuden Ayo-singlen 18.9 ja itse kyllä ainakin tykkään biisistä.

Käytiin yhtenä päivänä Ellin kanssa kaupungilla ja kahvilla. (Tosin kumpikaan ei juonut kahvia edes :D)

Päivän asua töihin.

Käytiin myös kattoo liiga peliä JYP-KooKoo

Torstaina 8.10 mun kummi meni pitkästä aikaan ratsastamaan ja mä pääsin mukaan tallille. Olen siis viimeiset 5 viikkoa ollut kummini mukana tallilla ja ensi viikolla varsinaisesti aloitan itse taas ratsastamisen.

Oottelin syyslomalla Maijaa Hämeenlinnasta, kun Maija tuli tänne yöksi.

Käytiin vähän kuvailemassa puhelimilla, kun satuttiin hyvään paikkaan. :)

Myös Jare julkaisi uuden singlensä Sillat feat. Ilta 14.10 klo 0.00. Koko biisi on hyvä niin kuin koko Jaren uusi Alpha Omega albumi.

Nyt menen vielä kirjoittelemaan arvioinnit minun näyttösuunnitelmaan valmiiksi.

Mukavaa lauantain jatkoa kaikille!

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti