10.8.2015

Back to school

Moikka,

tänään oli siis päivä, jolloin mulla jatkui koulu. Muilla voi alkaa koulu myöhemmin. Itse aloitin tänään siis uudessa koulussa aivan uusien ihmisten kanssa. Lähihoitaja opinnot siis alkaa ja tää päivä meni koulua kiertäessä ja käytiin luokassa kierros, jolloin kaikki saivat kertoa nimensä ja mistä olivat tulleet. Tutustuin pariin uuteen ihmiseen ja muutenkin koko eka päivä oli kokonaisuudessaan kiva. Koulu vaikutti kivalta ja niin myös opettajatkin. Innolla odotan mitä tuo kyseinen koulu tuo tullessaan.

Saatiin tänään myös ensimmäisen viikon lukujärjestys ja jatkossa sen näkee wilmasta. Tällä viikollakin jo osa päivistä on aika pitkiä. Tänään meillä oli 10-14.30 koulua, huomenna 9-14.45, keskiviikkona 8.15-15.30, torstaina 10-15.30 ja perjantaina 8.15-15.30. Ainakin tällä hetkellä mulla on motivaatiota koulua kohtaan, vaikka ulkona onkin lämpimiä ja hyviä kelejä.

Kävin myös viime viikolla ostamassa koulun alkua varten nämä ja muutama muuta juttua, jotka esittelen myöhemmässä postauksessa.

Milloin teillä alkaa koulu vai alkoiko tänään? Millä mielellä palaatte kouluun? :)

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti