5.4.2015

Viime ajan kuulumisia

Moikka,

Mun on pitänyt monena päivänä istuutua koneen ääreen kirjoittelemaan postausta kuulumisista kuvien kera. Viiem viikollakaan meillä ei ollut konetta kotona, joten en päässyt kirjoittamaan vaikka kuvat olivat valmiina. Suurin osa postauksen kuvista on puhelimella otettu, mutta kyllä niilläkin selviää.

Mulle kuuluu ihan hyvää. Kesätöitä mulla ei vielä ole, mutta kirjoitukset on kuitenkin ohi, vaikka ne eivät menny niin hyvin kuin luulin. Koulusta en siis kanna enää stressiä, koska saan kuitenkin lukiosta päättötodistuksen. Tänä keväänä tein siis kaksi yhteishakua ja itse toivon, että saisin edes jostain opiskelupaikan sillä toiveta oli yhteensä 11. Hain siis ammattikorkeaan sekä ammatilliseen, mutta kaikki on vielä auki minne pääsen ja sitä kautta mun tulevaisuuskin on auki ja en tiedä missä olen syksyllä. Vähän aikaa sitten käytiin vähän stadiumilla shoppailemassa, mutta niistä ostoksista vähän myöhemmin. Nyt musta kuitenkin tuntuu, että kuvat kertoo enemmän mun viime päivistä kuin teksti, joten mennään niihin kuviin. :)


Viimeiset lukemiset ennen viimeisiä kirjoituksia.

Seuraavaksi kuvia lastenosaston hyväntekeväisyysottelusta Mikkelistä. Ottelussa oli mukana myös mm. Brädi

Pientä palvomista :D

Koko porukka yhteen kuvaan pelin loputtuaIllalla suunnattiin vaakunaan Idan kanssa katsomaan Brädiä eli Kapaa ja kuvassa DJ Komet.


Meissi

Mun ja Kapan yhteiskuva epäonnistu vähän etenkin laadultaan huonon valotuksen takia, mutta kuvasta näkee että mulla oli tosi hauskaa ja olin onnellinen. Mua rupesi naurattamaan olla tossa kuvassa, kun Kapa paino koko ajan vaan mun päätä,  mutta aina ei voi yhteiskuvat onnistui niin hyvin kuin luulisi. :D

Pitkästä aikaa rupesin syömään kiiwiäkin.

Sain aika isohkon takin mun pikkuveljeltä, jota käytän kyllä harvemmin, mutta ihan kiva takki kuitenkin.


Yhtenä päivänä käytiin Roosan ja Mirkan kanssa Amarillossa syömässä kirjoitusten päättymisen kunniaksi.

Itse valitsin listalta Amarillo Big Burgerin oli tosi hyvää. :)

Mulla on muutamia postauksia mielessä ja odotan, että jossain vaiheessa pääsen niitä tännekin julkaisemaan. Mulla ei kuitenkaan ole ensi viikollakaan kuin vasta ehkä viikonloppuna kone käytössä, mutta silti voitte kirjoitella kommentteihin teidän postausideoita, mitä haluaisitte nähhä/lukea. Seuraavein muutamien viikkojen tai jopa seuraavan kuukauden aikana mua ei paljon täällä blogin puolella näy, koska kone on mulla käytössä vain viikonloppusin mahdollisesti, mutta sosiaalisissa mediassa mua seuraamalla pääsee näkemään mitä mun elämään kuuluu silloinkin, kun ei postauksia tule. Tästä pääset näkemään sosiaaliset mediani.


Mukavaa kevään jatkoa kaikille ja mukavaa pääsiäistä! :)

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti