6.3.2015

"This one is for you and me" ~ Benjamin

Moikka,

tänään pääsin kunnolla ulos (paitsi eilen käytiin kattoo pikkuveljeni jääkiekkopeliä) pienen loukkaantumisen jälkeen ja itsekään en tiedä mitä tein, mutta kyljet olivat niin kipeenä että alkuviikolla liikkuminen oli täyttä tuskaa. Tänään siis kävin torilla katsomassa, kun Benjamin Peltonen oli täällä esiintymässä kaks kertaa tämän päivän aikana: klo 10 ja klo 17. Itse kävin kattomassa molemmat ja tapaamassa Benjaminiä keikkojen jälkeen. Benjamin on siis laulaja, joka nousi suosioon aluksi Instagramin(sinne pääset tästä) kautta. Benjaminin singlet Underdogs ja Unbreakable voit kyädä kuuntelemassa esimerkiksi Youtubesta.

Mun mielestä Benjamin on tosi hyvä nuori laulaja ja tulee pääsemään varmasti pitkälle laulajana. Ite tykkään Benjaminin biiseistä ja myös lauluäänestä. Benjamin vaikuttaa myös luonteeltaan tosi mukavalta, energiseltä, iloiselta ja pirteeltä. Oli mukava päästä tapaamaan Benjamin ja toivottavasti tullaan näkemään taas pian! Oli kiva päästä kuulemaan ja näkemään Benjaminia livenä. Kiitos keikoista Benjaminille. :)

Yhtenä päivänä rupesin miettimään musiikkia ja unelmia. Tajusin, kuinka iso osa elämää musiikki on mulle. Kuuntelen musiikkia melkein aina missä ikinä olinkaan...automatkoilla, koulumatkoilla, lenkillä, treenatessa jne. Mä myös tykkään melko monesta artistista ja biisistä. Joskus huomaan, että vasta useamman kuuntelukerran jälkeen huomaan pitäväni kyseisestä biisistä. Benjaminin biiseissäkin on siis jotain, jonka takia pidän niistä biiseistä. Ehkä ne on sanat tai se mitä tuntemuksia  mulle tulee, kun kuuntelen niitä tai jotain ihan muuta. Samalla mietin unelmia ja sitä miten välillä tuntuu, kun unelmat ei toteudu ikinä. Unelmiin kannattaa kuitenkin uskoa, sillä ne tapahtuu, koska kaikki tapahtuu jostain syystä.

Loppuun vielä kuvia Benjaminin keikoilta ja pari yhteiskuvaakin. Innolla jään odottamaan Benjamin nyt keväällä julkaistavaa esikoisalbumia! :) (puhelin ja ikävä sää takaa taas hienon laadun :/)


Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti