6.4.2014

Koeviikko ohi ja huikee viikonloppu takana!

Moikka,
nyt on siis koeviikko takana ja viikonloppukin ihan lopuillaan. Kerron teille nytten vähän tästä viikosta ja enemmän varmaan tästä viikonlopusta. Alkuviikko menikin kokeisiin lukiessa ja kokeet tuntui ainakin menevän ihan ok. Torstaina kävin ostaa kirjat ens jaksoon ja alkuviikolla kävin ostaa uuden paidan itelleni. Myös pari muuta ostosta on tarttunut tällä viikolla mukaan.
 
 Läpinäkyviä pieniä hiuslenkkejä 2,50€ (Glitter)
 
Ruotsin kirja 26,82€ (INFO)

YH:n kirja 27,27€ ja hissan kirja 17,55€ (INFO)

Terveystiedon kirja 19,45€ ja psykan kirja 27,99€ (INFO)

Rannekorut 1€ ja ponnari kukalla 1€ (H&M)

Paita 14,90€ (Stadium)
 
Sitten mennään viikonloppuun eli eiliseen ja tähän päivään. Eilen oli siis Jaren keikka Mikkelissä kauppakeskus stellassa. Menin aamulla kaupungille ja kävin nopeesti kaupassa ostaa vettä ja menin jonottelemaan n.10.30. Jonottelin vähän aikaa siinä itestään ja sitten mun kavereita alkoi tulemaan siihen. Vuoroteltiin sitten niin, että kaikki pääsi vuorotellen käymään syömässä, vessassa ja lataamassa puhelimia. Oltiin siinä kauppakeskuksen ovien läheisyydessä ja istuttiin siinä maassa ja välillä makoiltiin vaan siinä. Meillä oli fleecehuopia ja huiveja, että ei tulis ihan niin kylmä. Loppuen lopuksi aika meni suhteellisen nopeasti ja 20.30 päästiin sisälle. Päästiin eturiviin, jossa oli varsinkin alussa tosi ahasta ja välillä tuntu siltä, että kohta loppuu happi ku siinä oli niin ahasta ja kaikki tunki sivuilta eturiviin. Keikka oli ihan huippu ja meininki oli hyvä. Keikka oli myös vähän pitempi kuin normaalisti ja kesti noin 1h 15min. Jare veti keikalla myös parempi mies -biisin, jonka Jare vetää livenä vain muutamissa erityisissä paikoissa. Keikan jälkeen mentiin pihalle ja Jaren auton luokse, joka oli porttien takana. Vartija yritti huijata meitä ja sano, että Jare ei tuu tästä vaan menee toista kautta. Ei sitten uskottu sitä vartijaa vaan jäätiin siihen ja lopulta jarekin tuli siihen pihalle ja portin taakse juttelemaan meille. Otettiin siinä samalla vielä nopeesti kuvat ja voin laittaa sen muutaman puhelimella otetun keikka kuvan lisäksi tohon alapuolelle.
 


 
Jare keikan jälkeen :3
 
Minä ja Jare eilen :) ilmeellä taas kerran xD
 
Tänään kävin kaupungilla ja kävelin samalla Vaakunan ohi ja näin siinä samalla Jarea, kun ne oli lähdössä Kuopioon. Moikattiin siinä, vaihdettiin kuulumiset ja otettiin pari kuvaa (jotka on lähes samanlaiset xD) ja mä halattiin ja sitten sanottiin heipat. Nähdään seuraavan kerran ens viikon perjantaina Jyväskylässä. Onko muita tulossa Jyväskylän keikalle ensi viikon perjantaina? Kertokaa ihmeessä vaikka kommentteihin, jos olette tulossa. Jaren näkeminen piristi tänäänkin ihan hirmuisesti päivää!♥ Oon kiitollinen siitä, että saan nähdä näinkin paljon Jarea vaikka mielummin näkisin enemmänkin! :)
 
En osaa kattoo kameraan toisin kuin Jare :'D 

Kiitollinen, siunattu, onnellinen ♥
 
Voin tehdä ensi viikolla teille joku päivä videon noista videoista, mitä kuvasin eilen keikalla. :)
 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)
 
-Janita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti