15.2.2014

Wanhat 2014

Moikka,

tänään saatte parin kuvan kanssa postausta eilisestä wanhojen tanssipäivästä.

Aamulla mulla oli herätys jo ennen kuutta ja mulla oli puol seittämän aika kampaajalle. Sieltä selvisin kotiin jo hyvissä ajoin ennen kaheksaa. Sitten kotona söin vähän leipää ja laitoin meikit. Sitten rupesin jo laittelemaan tavaroita kassiin ja sitten laiteltiin vielä mekko mulle päälle ja sit olin valmis.Iskä lähti sitten viemään mua yhtärille, jossa meillä oli ensimmäinen esitys ala-asteelaisille. Niitä oli siellä kolme luokkaa. Se esitys oli aika karmivaa, koska mulla ja mun parilla kaverilla oli vähän liian pitkät mekot ja ne vaikeutti tosi paljon ja se salin lattia oli aika liukas. Sieltä mentiin sitten koululle syömään, vaikka ei siinä kauheasti tullut syötyä.

Seuraavaksi mentiin bussiin ja bussi lähti klo 11 jäähallille, jossa otettiin eka ryhmäkuva ja sitten klo 12 oli päivänäytös. Se meni kans aika huonosti ja vähän kaikki meinas kompuroida omaan mekkoon jne, mutta mekkoon liittyviä ongelmia lukuunottamatta kaikki meni hyvin paitsi yhessä vaiheessa musiikki laitettiin soimaan liian aikaisin. :D Sen esityksen jälkeen jäätiin kavereitten kanssa hengailee sinne jäähallille, syötiin eväitä ja oteltii kuvia, mutta mulla on niitä niin vähän ja sen takia tähänkään postaukseen ei tuu paljoa kuvia. :(

Iltanäytökseen mennessä korjasin myös yhen mun kaverin mekosta sivusauman, kun se oli vähän ratkennut. Itelle vaihoin toiset kengät ja tanssit meni suurimmaks osaks paremmin kuin päivällä, vaikka tietysti silti meinas jäädä välillä mekon helma kenkien alle, mutta paljon vähemmän kuin päivällä. Sieltä lähettiin sitten jäähallilta Stellaan jatkoille ja siellä soitettiin musiikkii, me tanssittiin vielä kerran se oma tanssi ja sitten sinne tuli joku stand-up koomikko. Me lähettiin jo vähän ennen kymmentä pois ja käytiin vaihtaa toiset mekot ja hakee pitsat ja mentiin Mirkalle jatkaa iltaa. Varsinkin loppuilta oli ihan mahtavaa ja kiitos koko päivästä kaikille! :)

Tuon päivän takia tuli aika paljon stressattua, joten hyvä että se on vihdoin ohi. Maanantaina sitten palataan kouluun ja ensi viikko vielä koulua ja sitten olisi loman aika. En tiedä vielä mun tulevien viikkojen suunnitelmia, joten en osaa sanoa vielä mitä postauksia tuun tekemään tulevien viikkojen aikana. Mutta nyt tähän loppuun vielä pari kuvaa musta ja Niinasta! :)


Oli vähän hauskaa kenties! XD

<3:llä Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti