8.2.2014

Seinäjoen reissu

Moikka,

nyt saatte postausta, kun oltiin viime viikonloppuna Seinäjoella. Oltiin siis iltasin ja yöt Seinäjoella ja muuten aika menikin Kuortaneen jäähallilla. Oltiin siellä siis, koska mun pikkuveli oli sellaisessa tulevaisuuden tähdet-tapahtumassa ja sieltä valittiin loput pelaajat huippupohjolaan, jonne mun pikkuveli sitten pääsikin. Täytyy sanoo, että oon siitä tosi ylpee siitä! :) Sen takia, että se pelaa jääkeikkoo niin mä pääsen myös reissaamaan ympäri Suomee ja matkailemaan. Mutta nyt laitan kuvia mitä otin Seinäjoelta viime viikonloppuna.


Matkalla....
Mun sänky hotellihuoneessa :)Saippuaa, suihkumyssyjä jne... :D


Hotellihuoneen oma sauna...oli kyl aika pieni ja sinne mahtu just kaks ihmistä.Näkymiä hotellihuoneen ikkunasta...
Kuvia, kun lähin käymään kiertelee kauppoja lauantaina aamulla ennen kuin lähettiin Kuortaneelle. Kerkesin juuri ja juuri olla tunnin kiertelemässä kauppoja. Nää kuvat on siis siltä matkalta.


Oli kaikin puolin tosi mukava reissu ja iskän kanssa puhuttiin, että lähetään ainakin joskus kesälläkin käymään Seinäjoella. Ite en siis ollut ikinä käynyt Seinäjoella, joten oli mukava päästä käymään sielläkin ettei aina olla samoissa kaupungeissa.

Nyt on koeviikkokin jo ohi ja mä itse en oo saanut vasta kun yhen kokeen ja se oli uskonto. Sain siitä kutosen, mutta ajattelin ite etten pääse sitä edes läpi, mutta nyt oottelen vielä muita kokeita. Tässä jaksossa mulla on siis kahdeksan lukuainetta: ruotsi, psyka, enkku, äikkä, mantsa. matikka, terveystieto ja espanja. Jaksosta tulee siis tosi rankka, joten katotaan paljon mulle jää muuhun opiskelun lisäksi aikaa. Nytten oon vielä editoimassa paria videoo, jotka oon jo jokunen aika sitten kuvannut. Saatte nekin heti, kun mä oon saanut ne editoitua. Nyt oon sitten kaiken lisäksi ruvennut käymään Fressillä salilla ja sekin vie nyt sitten aina oman aikansa. Innolla ootan ens viikon perjantaita, kun on wanhat ja tietysti niiden jatkoja ja sitten mennään vielä loppuillaks kavereitten kanssa yhelle kaverille. Ens viikosta tulee siis varmasti mielenkiintoinen. Innolla odotan! :)

Mutta kertokaa ihmeessä mitä teille kuuluu ja oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti