25.7.2013

Suomipop-festivaali 11.-13.7.2013

Hei,

nyt teen teille postauksen tuolta festareilta ja saatte Tallinnan reissusta postauksen vähän myöhemmin ehkä jopa tällä viikolla. Festarit oli siis Jyväskylässä Lutakonaukiolla, joka oli uus alue ja täytyy sanoo, että meillä alaikäisillä oli todella huono alue, mutta kyllä se meni hyvässä seurassa ja päästiin aina niin eteen kuin mahdollista. Me ois toivottu, että välillä ois tullut joku pieni sadekuuro, mutta noiden kolmen päivän aikana ei satanut ollenkaan ja sää oli muutenkin aika kuuma, joten juomista meni kiitettävästi. Lämmin ainakin oli.

Itse esiintyjät oli ihan hyviä ja olen menossa varmaan ensi vuonna uudestaan. Esiintyjiä näätte sitten noista kuvista, joita laitan tohon alapuolella. Mutta nyt tosiaan niihin kuviin, koska mulla ei oo enempää kirjotettavaa ja uskon, että kuvat kertoo enemmän ku tää mun kirjoittama teksti. :D

Laura Närhi
Haloo Helsinki!

Kaija KooElokuu
Yö :D

PMMP<3


Jeren plektra;)!

Jukka Poika & SEB

Irina


Tulipas kuvia! Ihanan laadun takasi puhelimen kamera. :D

<3:llä Janita

5 kommenttia:

 1. Sinut on haastettu(:

  http://glitteretglamour.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihana juno ♥ tui! sul on muutenki kiva blogi, kuvat vois tosin olla isompia :-) mutta tuoki o vaa mielipide kysymys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii! Myö nähtiin kaverin kaa juno jo monta kertaa ennen ku se meni lavalle ees:D joo mä oon vähä yrittäny säätää noita kuvia isommiks! :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia!:) Itekin oli nuilla festareilla,mut vaan sillon perjantaina koska PMMP:):):) Liityn lukijaks,jos kiinnostaa liity takas:)

  http://ajatuksiaelamastajamuusta.blogspot.fi


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos! :)
   Käyn kurkkaamassa (:

   Poista