26.7.2013

Ruisrock 2013

Moikka,

nyt mä haluun kirjoittaa teille vähän tuosta Jaren keikasta tuolla ruicrock:ssa. Katsoin sen siis livenä Areenasta ja myöhemmin uusintana telkkarista. Kuvat, joita laitan postaukseen niin kaikki on otettu puhelimella telkkarista, joten laatu on mitä on. Se keikka oli aivan huippu ja sitä katsoessa halusin vaan enemmän ja enemmän taas Jaren keikalle. Mutta nyt taidan siirtyy niihin kuviin, jotta kerkeän kirjoittaa teille tän postauksen.Tomi ja Jare<3Rakastan!<3

Jare on ihan huippu! Seuraavan kerran meen keikalle varmaan jäähallikeikalle sunnuntain 22.syyskuuta ellei jotain keikkoja tuu sitä ennen. Myös 4.joulukuuta meen Jaren keikalle Jyväskylään. Saatan mennä myös lokakuussa jaren keikalle. :) Kertokaa ihmeessä, jos ootte menossa noille keikoille!

Mukavaa viikonloppua kaikille!<3

<3:llä Janita

3 kommenttia:

 1. Sulla taitaa olla aika huono itseluottamus? Laitoin viimeksi ihan asiallisesti viestiä siitä että SU on k-18, mut sä olit poistanut kommentin. Ja pyyhkinyt sen kohdan tekstistä. Potki ajatellut että bloggarina joutuu kestää kommentointia, oli se sitten ikävää tai positiivista. Ja jos ei oo valmis siihen negatiiviseen palautteeseen, ei oo kyl valmis bloggaajaksikaan. Ja palautetta postauksista, että kirjoitat, aika tylsästi ja lyhyesti. Esimerkiksi noihin aakkosiin, ois voinut kirjoittaa ja selitellä enemmän. Tässä sulle rakentavaa palautetta, kun sitä kaipasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kyllä mä kestän negatiivista palautetta:DD ja mä tiiän että se on k-18, mutta olin sekottanu sen toiseen laivakeikkaan, joten siksi muokkasin sitä tekstii...Kiitän palautteesta!

   Poista