3.4.2013

Ta seden dit man kommer

Moikka,

nyt kirjottelen taas pitkästä aikaa teille, kun onnistuin kaataa mehua tän koneen päälle ja sit tää jumitti aina niin pahasti, että mulla ei nyt koeviikolla ollu kauheesti aikaa taistella tän koneen kaa. Nyt saatte sen hiihtolomasta postauksen tässä joku päivä, kun saan pari viimistä kuvaa laitettua siihen. Huomenna tulossa luultavasti myday..en tiedä tosin tuleeko videolla vai kuvina. :D

Tähän en nyt laita kuvia, mutta saatte pian sen postauksen ja muitakin kuvia varmasti! :) Viimestään kunhan tässä jakso vaihtuu ens viikolla...

Ainiin ja oon menossa lauantaina aamusta serkuille yöks ja varmaan jotai kuvia tulee ja tuunkin jo sunnuntaina päivällä takas.

Palaillaan,
Janita :)

2 kommenttia:

 1. Yksi positiivinen kommentti tulossa !

  Blogi vaikuttaa ensisilmäykseltä kivalle ja siistille. Vaikka ulkoasu onkin hieman yksinkertainen, se kuitenkin miellyttää silmää ja on hieno, sekä toki myös siisti.

  Kirjoitukset ovat kivoja, niistä löytyy kuvia ja videoita, mikä tuo lisää plussaa. Tykkäisin, jos vielä enemmän olisi tekstiä, mutta nytkin postaukset ovat hyviä, ja ne jaksaa helposti lukea loppuun saakka. :)

  Lukijoitakin näyttää blogilla jo jonkin verran olevan, ja aivan varmasti niitä tulee paljon lisääkin! :)

  Tosi ihana ja kiva pikku lifestyleblogi, tykkään! (::

  VastaaPoista