23.11.2012

Pitkästä aikaa!

Heippa!

Ja ihan ekana haluan pyytää anteeks kun en oo postaillu, mutta torstaina alko koeviikko ja piti lukea kokeisiin ja muutenkin tehdä kaikkee, niin ei yksinkertaisesti jäänyt aikaa tulla koneelle. No tällä viikolla ei oo hirveesti mitää tapahtunu mut voin kertoo jostain päivistä jotain nyt kun en oo melkein viikkoon kirjoitellut.

Mutta siis menin torstaina 8.30 kouluun, koska meillä oli bilsassa viime hetken paniikkikertaus :D. Koe alko siis 9..ja sit menin Viivin kaa syömään kaupungille ja oltiin siel muuten vaa ja sit mentiin koululle ja 12.30 alkoi matikan valmistelutunti ja meillä oli aivan KAUHEA sijainen! Sit päästiin 13.35 suunnilleen kotiin ja olin puol 3 kotona. Tänään taas oli matikan koe sai mennä 8 tai 9, ja mä menin 9, koska en ois jaksanu mennä 8:D ja ist menin kokeen jälkeen kaupungille, kun Sini oli jo siellä. Sillä se oli tehnyt kokeen aikasemmin valmiiks...ja sit käytiin koululla syömässä. Ja sit alko 12.30 äikän valmisteleva tunti, jossa oli vaan kielenhuollon kertaus koe ja pääsin jossain 12.50? pois ja olin puol 2 kotona. Viikonloppuna teen varmaan jotain, mutta en oikein vielä tiiä mitä.

Onneks ens viikolla on keskellä koeviikkoo joittenkin kurssien takia tiistai ja keskiviikko vapaapäiviä. Sitten varmaan kuvailen teille huonepostauksen! :D

Tässä vielä joitain kuvia: (kaikkea, mm..viime aikaisia ostoksia ja muuta jännää ja ei niin jännää)

tälläsen hoitoainesuihkeen ostin muutama viikkoo sitten, tais olla jotain 3€
 matikan ratkaisukaava
 äikän muistikirjaaa :DD
 maanantaina tuli syötyä tollasta suklaata koulun jälkeen :)
 enkun tunnit koeviikolla:D
 matikan harjoituskoe, jonka tein...
 espanjan kokeeseen harjoittelua.. :D
 tällaiset jouluvalot pitäis viritellä omaan huoneeseen :)
 tänää kavin ostaa enkun kirjan,...
 ...hissan kirjan,...
 ...psykologian kirjan ja..
nipun vihkoja! :D

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Janita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti