16.8.2012

Torstai postailuja!


Ajattelin siis vielä tulla kirjoittelemaan nyt illalla tästä päivästä ja vähän varmaan laitan tähän infoo tulevista postauksista! :)

Jos nyt ensin kerron tästä päivästä.. niin menin tänään puol kymmeneen kouluun ja sit mulla oli eka tunti enkkuu (tunnit kestää 75min/tunti) sit liikkaa ja sit ruokailu ja sen jälkeen ruotsia ja sit vielä maantietoo :)! ja pääsin siis koulusta 15.45..sitten menin kaverin kanssa kaupungille ja kateltiin sille farkkuja ja käytiin syömässä jätskit..sit ajeltiin huoltoasemalle tankkaamaan..kun kaverin piti tankata ja sit lähettiin molemmat kotiin ja en kyl tänää oo kauheesti mitään muuta tehnyt.

nyt sitten infoo vähän! Sain tänää tehtyä kyselyn ja vastailkaas siihen! Ja video postauksia teen heti kun kerkeän taas.. Muuten postailen ehkä huomenna koulun jälkeen :D! Mutta näin eipä mulla varmaan muuta.

Eiku ainiin vielä huomisesta.. eli mun serkku tulee meille viikonlopuks yöks joten postailut jää vähemmälle, mutta maanantaina postailen koko viikonlopusta! Huomenna varmaan tosissaan postailen viel koulun jälkeen :)

-Janita :)

P.S kuvia tulossa seuraavaan postaukseen taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti