15.8.2012

Nyt tulee taas postaus! :)


Moikka kaikki!

Eli mun piti postata jo maanantaina illalla, mutta tulin niin myöhään kotiin niin en ehtinyt koneelle postailemaan.. :) Ja eilen oli taas ensimmäinen koulupäivä ja sitten menin Hennan kanssa kaupunkiin koulun jälkeen ja sit illalla en kerinny postailemaan.. Ja siis nyt on lukio aloitettu ja nytten jo ensimmäinen lukujärjestyksen mukainen päivä takana.. :D

Tosissaan menin tänään jo kaheksaan kouluun ja pääsin 10.45 hyppytunnille joka kesti 13:een, mutta sitten mulla oli hammaslääkäri ja piti lähtee yheltä niin en kerinnyt tunnille ollenkaan ja sit viimeinen tunti alkoikin 14.30 ja pääsin 15.45 kotiin! :)

Huomisesta sen verran että meen aamulla puol kymmeneen, joten aamulla en varmaan kerkee postailemaan.. Ja sitten pääsen vasta 15.45, niin sen jälkeen tuun sitten varmaan illalla postailemaan.. Nimittäin meinasin olla ahkera ja tehhä läksyt ku tuun koulusta :D!

Nyt loppuun laittelen vielä vähän kuvia! :)


Tällanen huivi talveks löyty alennusmyynneistä!
1€ H&M (norm.7,95€)

Sitten bikinit ostin alennuksista...
                                              Yläosa: 4€ ja alaosa: 4€ (normihintoja en muista)
          

Sitten lopuksi mun itse tekemä tollanen peitto/huopa! :)


Sitten vielä sen verran että serkkuni tulee viikonlopuksi yöksi meille niin mennään shoppailee ja sit tulee lisää postauksia ostoksista ja päivistä! :)

    -Janita :)

6 kommenttia: